økologiske og miljøvenlige løfte

Vores økologiske og miljøvenlige løfte til hunde og katte

Hermed lover vi alle mennesker og kæledyr, at vi altid vil overholde vores principper og filosofi. Vi ville aldrig vælge en situation, hvor overskuddet er over vores produktkvalitet. Vi er taknemmelige for, at du kontinuerligt har støttet os gennem årene. Vi vil fortsat kun producere produkter til hunde og katte, der er fremstillet af naturlige, organiske og miljøvenlige ingredienser og ikke indeholder kunstige materialer, konserveringsmidler og andet BULLSHIT.Høj kvalitets kød fra fritgående dyr

Hunde og katte er fra naturens side det, man kalder strikt carnivor, ren kødæder , så det er ikke underligt, at kød spiller en vigtig rolle i deres kost. Hos Pet Farm Family respekterer vi dette, derfor er friskt kød den primære og største ingrediens i alle vores produkter. Derudover er vi meget opmærksomme på oprindelsen af ​​det anvendte kød.

Alt kød, vi bruger til vores produkter, kommer fra bæredygtige, gårde med fritgående dyr, eller fra naturen. Fodret frit, naturligt, og behandles ikke med unødvendig antibiotika og andre dårlige ting. De lever et roligt og lykkeligt liv i bevægelse, frie til at løbe og boltre sig hele dagen. Vi støtter lokale gårde og organisationer, der passer på miljøet, og ikke har glemt, hvordan man behandler dyr med retfærdighed og kærlighed.

Grøntsager, frugter og urter, ligesom i de gode gamle dage

Ud over det kød, der bruges i vores produkter, kommer friske grøntsager, frugter og urter også fra lokale gårde. Kun chiafrøene og den toscanske olivenolie rejser længere, indtil de når vores anlæg.

Vores råvarer er et levende bevis på, at det er muligt at dyrke grøntsager og frugter på en traditionel, naturlig måde uden at forgifte planter og jord med unødvendig gødning, kemikalier og insekticider.

Betydningen af ​​sundhed og kvalitet er enestående for os

Vi garanterer den bedste kvalitet ved kun at bruge miljøvenlige ingredienser, der er egnet til konsum, af mennesker, og vi afholder os fra at bruge kunstige tilsætningsstoffer. Som et registreret kæledyrsfoder selskab (reg. nummer: CZ801426-01), garanterer vi, at fungere i overensstemmelse med alle krævede standarder og EU-direktiver. Alle vores produkter indeholder en afbalanceret del af essentielle næringsstoffer, for at dække de biologiske behov som dyr har.

VORES VENNER KOMMER ALTID FØRST 

 

Vores firbenede venner har samme ret til at nyde livet som os. Desværre ser vi ofte personer der ikke er opmærksomme på deres kæledyrs sundhed eller bare ikke ved bedre. De giver dem mad af dårlig kvalitet, giver dem plastlegetøj at lege med og lader dem tygge på alle slags usunde ting. I mange tilfælde er det op til ejerne at fodre og holde deres kæledyr så billigt som muligt, men desværre påvirker dette ofte helbredet for hunde og katte, som er utrolig vigtigt for os.

På grund af dette forbliver vi altid ærlige og med de bedste intetioner til vores kæledyr.

TILBAGE TIL NATUREN  

Desværre har folk en tendens til at glemme naturen. Vi bemærker den ikke engang i vores daglige liv, selvom den altid er der, og vi skylder den alt. Vi er en del af naturen, og naturen er en del af os.