LÆR VORES FAMILIE AT KENDE

Vi er et familieejet selskab, som har specialiseret sig i produktion af højkvalitets måltider til hunde og katte. Vi er også dedikeret til økologi og bæredygtighed i produktionen, der definerer alle vores produkter og driver vores filosofi.

Da vi først startede i 2012, var vores plan ikke kun at lave mad til hunde og katte, men at gøre noget anderledes end andre mærker. Lidt vidste vi, at vores rejse ville føre os mod revolutionen inden for kæledyrs ernæring og miljøbeskyttelse.

Verden er et smukt, men umådeligt komplekst og skrøbeligt sted, fuld af levende væsener. Dens skønhed har inspireret os, til at beskytte den, og det er, hvad vi planlægger at gøre. Fra bunden af ​​vores hjerte. Miljø og bæredygtighed af vores produkter er vigtig for os. Vi forbedrer konstant vores processer for at tage os af vores planet så meget som muligt.

På samme tid tænker vi på mad, som er i henhold til det gamle ordsprog: "du er, hvad du spiser," direkte relateret til vores kæledyrs sundhed. Kæledyr kan dog ikke bare gå ind i en butik og vælge den rigtige diæt, og det er her vi kommer til undsætning. Ved at skabe sunde, komplete og let forståelige måltider hjælper vi, kæledyrsejere med at vælge den rigtige kost til deres ledsagere.

Det vi allesammen har til fælles, er vores kærlighed til dyr og naturen, der styrer vores handlinger hver dag.

Udover vores egne produkter finder du det miljøvenlige legetøj og tilbehør fra Beco Pets og de håndlavede, smukke og bæredygtige hundesenge, tasker og andet tilbehør fra Cloud7. Disse mærker har samme værdier og mål som os, så vi er glade for at støtte dem, og vi anbefaler dem glædeligt til andre.

Vi er en familie!

Ja, vi er en rigtig FAMILIE. Ikke nødvendigvis af blod, men af hjertet. Hver dag hjælper disse dedikerede og fantastiske mennesker os med at gøre Pet Farm Family til hvad, det er. De er i sandhed vores familie.

Fanni Zaja Fanni Zaja CEO & Medejer
Peter Rønne Peter Rønne Manager & Kundeservice
Matej Toman Matej Toman Medstifter, CEO
Alie Lengyelová Alie Lengyelová Medstifter, COO, Social media
Lukáš Lengyel Lukáš Lengyel Produktudviklingschef
Tomáš Hriško Tomáš Hriško Grafisk designer
Teodora Nagy Teodora Nagy CEO & Medejer / Ungarn
Kitty Zaja Kitty Zaja EU salgschef
Monika Zimčíková Monika Zimčíková Kundeservice/ Tjekkiet & Slovakiet
Marek Okoš Marek Okoš Operationschef & SCM leder
Marián Polák Marián Polák HR / Projektleder
Lukáš Hakl Lukáš Hakl Køkkenleder & Produktion
Adria Suñer Adria Suñer Produktion
Šárka Haklová Šárka Haklová Eksport, Pakning & lager
Tomáš Vrbenský Tomáš Vrbenský Eksport, Ekspedition
Lucia Blažencová Lucia Blažencová Produktion, Pakning
Sušienka Sušienka Medstifter, Chef
Špagetka Špagetka Medstifter, Chef
Škorica Škorica Medstifter, Chef

Som jeg nævnte før, foregår vores produktion i Prag, Tjekkiet. Hvis du tilfældigvis er i området, er du altid velkommen til at besøge os. Fabrikken ligger på Drahobejlova vej nummer 24, her kan du møde mig og mine søstre og se præcist, hvordan vores produkter fremstilles.

VI LEDER EFTER DIG!

Vores Prag-team udvides konstant, så vi leder altid efter nye og værdifulde kolleger. Så hvis du elsker dyr, kan du kontakte os her: fanni@petfarmfamily.dk